Fiica Andei Călugăreanu, bătaia de joc a televiziunilor

Fiica Andei Călugăreanu, bătaia de joc a televiziunilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Numai mama Ioanei să nu fii! Întotdeauna am crezut că actorii, atunci când pleacă dintre noi, se întorc în raiul artiştilor, de unde Dumnezeu ni i-a împrumutat vremelnic, doar ca să ne bucurăm de ei descoperind frumuseţea şi curăţenia din noi. De aia mă întreb ce-o fi oare în sufletul Andei Călugăreanu, când îşi priveşte din Cer fiica, pe Ioana Tufaru, ajunsă batjocura televiziunilor cu emisiuni ori ştiri tabloide. Mi s-a pus nodul în gât azi noapte, când mă uitam la "Cancan"-urile României Tv, unde Ioana şi iubitul ei, Ionuţ, povesteau cum dorm în parc, pe câte o bancă. Ioana e gravidă în cinci luni şi trăieşte cu tatăl viitorului ei copil din mila oamenilor care le aduc de mâncare. Ziua se plimbă cu autobuzele care au aer condiţionat, cerşesc ţigări pe care le împart frăţeşte, iar noaptea se culcuşesc pe câte o bancă, despărţiţi de un tomberon de gunoi. De spălat, doar Ionuţ mai reuşeşte, acasă la tatăl său, de unde au fost goniţi. Motivul? Tatăl lui Ionuţ - care, sincer, mi se pare mult mai înţelept decât fiul - spune că i-au dispărut bani din casă, bani cu care ar fi trebuit să achite facturi. Şi supărat că nu i s-au cerut, ci i s-au furat fără remuşcare, i-a alungat din casă. Cuplul are însă o altă versiune, că bărbatul s-ar fi supărat pe motiv că Ioana a rămas gravidă. Deşi ar putea să meargă să doarmă la un adăpost social, cei doi refuză. De ce? Pentru că au buletine în sectoare diferite ale Capitalei, şi ar trebui să doarmă în adăposturi diferite. Or ei nu vor să se despartă! Ridicol! Iar când va începe să plouă, plănuiesc să se mute într-o scară de bloc… eventual cu copil cu tot.

* Ultima telenovelă. Din păcate, mutarea în stradă a Ioanei pică prost. WowBiz, Show-ul Păcătos, Acces Direct, Necenzurat sunt în vacanţă şi n-are cine să brodească emisiuni pe seama naivităţii şi a sărăciei ei. Mă bântuie şi acum scenele din mai, de la Kanal D, unde Ioana şi Iubitul se spălau cu aceeaşi periuţă de dinţi… Sau dialogul scabros pe seama ei: „Nu vezi că e galbenă ca cioara? Eu nu am violat-o. I-am făcut plăcerea"...

Citit 2693 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 17:51

2 comentarii

 • postat de Umbramica
  Marți, 04 August 2015 09:46
  5.13.196.***
  Sa nu fim asa de siuri ca ce se prezinta la tv e chiar realitatea. De cele mai multe ori emisiunile sunt fake-uri ordinare pentru ridicat audienta. Mare chestie ca zdreanta asta a ajuns asa..Si profesorii ajung boschetari cateodata asa ca de ce ne miram ca boarfa asta al carui singur tel in viata a fost sa manance si sa se futa a ajuns in halul asta.
  3
  5
  Raportează
 • postat de vasilica
  Marți, 04 August 2015 07:30
  5.13.238.***
  Asta e cultura noastra si mizeria din noi. Nu suntem in stare sa luam bacul (aia care ajung sa termine 12 clase) dar dorim sa ne simtim superiori fata de ceilalti. Astfel ne face placere sa vedem oameni mai prapaditi decat noi si sa barfim pe seama lor. Poate ca CNA-ul ar trebui sa gaseasca o solutie pentru a evita porcariile astea. Sa ramana doar ''asistentele" care se batzaie (nu voiam sa iasa "bataie") pe la tv, ca poate unii n-au timp sa ajunga pe centura capitalei sa le priveasca live.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.