Să jucăm cearşaful. Pe Facebook

Să jucăm cearşaful. Pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Deflorare înflorită. Şi soacra mare înşfăca de sub fundul miresei cearşaful, ieşea cu el în curte şi-l juca aprig în faţa nuntaşilor. Asta, desigur, dacă pe el era pata roşie a fecioriei miresei, semn că a fost „cinstită”. În caz contrar, ieşea deranj mare, iar mireasa era trimisă pe grapă, înapoi, la părinţi. Vi se pare o scenă demnă de nişte vremuri demult apuse? Ei bine, nu! Azi, cearşaful sau cămaşa de noapte a miresei nu se mai joacă în noaptea nunţii, ci pe reţelele de socializare. Alaltăieri, pare-mi-se, am văzut la televizor o ştire despre un tânăr din Argeş care şi-a postat pe Facebook concluzia primei nopţi de dragoste cu partenera lui: „După o noapte de iubire sunt fericit k viitoarea mea soţie a fost virgina! Te iubesc Multtttttttt!”. Imaginea tinerei viitoare mirese a devenit virală: întinsă pe pat, acoperită cu petale de trandafiri roşii. Dacă junele nostru a simţit nevoia să se laude că a devenit primul bărbat din viaţa iubitei lui, să ştiţi că se poate şi invers.

Acum vreo lună, România TV difuza o ştire despre o duduie care a postat pe Facebook concluzia primei experienţe sexuale: „Azi noapte m-ai făcut cea mai fericită. Te iubesc Alex! În sfârşit nu mai sunt virgină”. Şi-a adăugat şi o poză cu iubitul. Culmea, deşi câţiva prieteni au îndemnat-o să şteargă postarea, adolescenta nu s-a lăsat înduplecată, bănuind să prietenii sunt invidioşi pe ea.

Fireşte, să nu uit de certificatul constatator al virginităţii pe care l-a postat tot pe Facebook o altă tânără. Ori de anunţurile de vânzare de virginitate lansate tot pe reţeaua de socializare… Mare ţi-e Facebookul, Doamne!

* Complot manelistic amoros. În vreme ce "WowBiz" cârpeşte telenovela amantlâcurilor cu Leo de la Strehaia, „Un show păcătos” ne îndoapă cu telenovela amantlâcurilor lui Guţă. Şi dacă săptămâna trecută trei femei dădeau probe în patul din studio, acum aşternutul e gol: una s-a retras din competiţie, iar alta s-a iubit cu fiul celei de-a treia. Poftim combinaţie!

Citit 1756 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2015 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.