Iubito, te aştept până mor de epuizare!

Iubito, te aştept până mor de epuizare!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* „Domnu’ Ţiriac, vă mai place... ciocolata?!” Ştiu, e o întrebare de tabloid, dar - judecaţi-mă dacă vreţi - fix asta mi-a venit în minte când am văzut frumuseţea ciocolatie care se tolănise pe şezlong lângă celebrul tenisman.

Ştirea am văzut-o la România Tv şi zău dacă am priceput ce căuta brăileanca Laurette la plajă, din moment ce e mulatră? În fine, lângă senzualitatea ei de ciocolată cu lapte, jumătatea de secol dintre vârstele ei şi-a lui parcă nici nu se mai observa! Numai că, Ţiriac nu era chiar singur, ci însoţit de bodyguarzi care, spunea ştirea, au venit după el chiar şi în mare! Mă şi întreb cum îl păzeau cei doi gardieni: făceau pluta de-a dreapta şi de-a stânga lui sau înotau în cerc în jurul lui precum rechinii?

În fine, după cele trei ore pe care le-a petrecut pe plajă, miliardarul n-a mai avut nevoie de gărzi de corp după ce a urcat în maşină cu Laurette. Dincolo de speculaţii şi de răutăcisme, Laurette, mămica singură unei fetiţe de cinci anişori, aflată în recuperare după o relaţie lungă şi sinuoasă cu tatăl copilei, relaţie marcată de crize de gelozie din partea partenerului, certuri, despărţiri cu cântec şi împăcări siropoase, poate ar avea nevoie să afle cum e să fii sub aripa unui bărbat celebru nu doar pentru carieră, pentru bani, ci şi pentru galanterie şi discreţie.

* 20 de minute e mult? Domnilor, atunci când răbdarea vă e pusă la grea încercare, când cele „vin în cinci minute” de întârziere ale partenerei devin 25-35 de minute, aflaţi că se poate mai rău! Tocmai a văzut la ştirile Pro Tv că un olandez a ajuns în spital, epuizat după o aşteptare de zece zile! Concret, bărbatul a ajuns în China pentru a-şi cunoaşte prietena pe care o cunoscuse, în urmă cu două luni, pe internet. Şi cum juna nu s-a prezentat la întâlnire, olandezul zburător a decis să o aştepte pe aeroport. După zece zile de aşteptare, l-au luat cu ambulanţa, în ultimul hal de epuizare fizică! Ah, femeia a crezut că totul e o glumă, şi de aia n-a venit! Vedeţi, deci, că se poate şi mai rău?!

Citit 2317 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2016 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.