Ipocrizie "cu sânii plutind ca geamandurile"

Ipocrizie "cu sânii plutind ca geamandurile"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dar unde dragoste nu e, să facem sex! Vai, ce impietate să cobori atât de jos trilul duios al lui Gheorghe Gheorghiu „Dar unde dragoste nu e, nimic nu e!”. Prima dată am auzit treaba asta cu „dar unde dragoste nu e, să facem!”, într-un vers de manea. Iat-o acum şi pe Delia cântând într-un remake „Dar unde dragoste nu e”, în noua ei piesă „1234”. Şi de vreo două trei zile, televiziunile de ştiri fac mare caz pe seama videoclipului care abundă de imagini provocatoare sau, de-a dreptul, explicit erotice. De pildă, Delia apare într-un costum mulat din piele, cu accente sado-maso, chinuind o… o păpuşă gonflabilă. Criticată de pudibonzi, Delia a avut o replică dură, purtată din gură-n gură, de reporterii televiziunilor: „Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu, mămico, ţine-ţi pruncul “ocupat”! Du-l la teatru, mami!”.

* Explicit sexual. Ca să comenteze replica Deliei, România Tv a apelat, peste Ocean, direct la Corina Drăgotescu. Care a găsit cea mai potrivită soluţie: „Îi pui videoclip cu conţinut explicit sexual! Normal că Delia are acest limbaj pentru că de aia şi cântă şi dansează în felul în care aţi văzut-o. Pe de altă parte, nu pot să nu mă întreb cât de departe mergem cu ipocrizia revoltei câtă vreme, dacă te duci pe litoralul românesc, vezi aproape toate femeile fără sutien pe plajă! Unele mai intră în apă şi, credeţi-mă, le plutesc sânii mai ceva ca geamandurile, şi nu ai cum să-ţi fereşti vizual copilul de contactul cu persoanele care fac plajă.

Delia face parte din această serie în care societatea românească trebuie să decidă: vrem să acceptăm un conţinut sexual în orice, inclusiv în comportamentul de zi cu zi, sau există un loc în care punem stavilă şi spunem de aici încolo nu se poate. Dar nu putem s-o reglementăm pe Delia şi să lăsăm plaja plină de sâni la vedere”, a conchis jurnalista. Just!

Citit 5612 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2016 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.