Fericirea de pe spinarea Elenei Udrea

Fericirea de pe spinarea Elenei Udrea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Care-i următoarea destinaţie? Gata cu pioşenia, meditaţia şi postul, cu lecturile din „Paraclis” şi confesiuni preacucernice despre faptele bune. Elena Udrea a trecut la posturile care au consacrat-o ca fiind „Bună pentru România”. După ce am văzut-o cu decolteu, cu haine mulate, călare sau pe jos, Elena Udrea a ţinut să ne trateze şi cu posteriorul. „Elena Udrea, provocatoare pe Facebook. Cu spatele gol şi cu un mesaj pentru admiratori”, răcnea la mine, din subsolul televizorului, România Tv. Care-i treaba?

Conform ştirii, Elena Udrea şi-a surprins admiratorii de pe Facebook cu o fotografie inedită, în care pozează cu spatele gol. Evident, mai important decât goliciunea spinării ministeriale, era mesajul ce sta scris cu pixul pe coloana vertebrală a blondei: „fericire”: „Să aveţi o săptămână cu împliniri! Nu uitaţi să vă simţiţi fericiţi! Fericirea nu este o destinaţie, este o călătorie... P.S. Nu este un tatuaj... Dar este un mesaj...", a scris Elena Udrea, pe reţeaua de socializare. Şi, evident, s-a umplut de like-uri şi de comentarii admirative.

Între noi fie vorba, gestul de a scrie mesaje pe piele este unul pe cât de provocator, pe atât de uzitat în lumea largă! Îmi vin în minte, la prima mână, rusoaicele şi ucrainencele care îşi scriu mesajele feministe direct pe sânii goi! Şi asta în toiul iernii, că de aia sunt călite!

Aş fi curioasă în ce… destinaţie ne mai trimite doamna Udrea şi care ar putea fi următoarea localizare a mesajului!

* Sminteală pe bune! Păi ce făcuşi, maică?! M-a pălit, brusc, revelaţia. Păi nu spunea Gigi Becali, că în post n-ai voie la plajă, că eşti frumoasă şi sminteşti bărbaţii!? Şi mata ce faci? Pui ca provocare o poză cu spatele gol pe Facebook! Şi nu făcând mătănii! Spate pe care se vede clar că n-ai sutien? Ptiu, ptiu, că fac păcate! Acum, ce să zic, eu cred că Elena Udrea a vrut să combată poza devenită virală cu primarul Emil Boc, ţinându-şi pe umeri soţia, la Festivalul Untold. Pe principiul mignon-mignon, mic-mic, dar uite cât ridic!

Citit 1551 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.