Iolariovision: Elveţia e România, România - Elveţia

Iolariovision: Elveţia e România, România - Elveţia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ce ziceam? „Acu’ nu zic că trebuia să vină cu ţâpurituri ori doinit cu noduri, da’ parcă nici cu iolario... Până la urmă, poate că nu-i rău! Dacă Elveţia vine la Eurovision c-o româncă, noi de ce n-am veni cu iodlere? Iolariovision să fie!”, scriam în Tv Mania din 13 februarie, şi uite c-am avut dreptate! Atât juriul, cât şi poporul au decis să mergem cu „Yodel It“ la Eurovision, chit că, între noi fie vorba, Ilincăi şi lui Alex le-au cam „patinat” vocile duminică seara. Motiv pentru care compozitorul, Mihai Alexandru, vrea să mai simplifice acum piesa, care, surpriză, „A fost făcută pentru formaţia Timebelle din Elveţia. După aceea, ei au primit o piesă din Suedia şi au renunţat la proiectul meu, am rămas cu piesa şi a trebuit să fac ceva cu ea”. Şi iată, Timebelle, care o are ca solistă pe românca Miruna Mănescu reprezintă Elveţia la Eurovision cu o piesă suedeză, noi mergem cu un cântec bazat pe trilul specific Tirolului şi Bavariei. Iu-hu!

Trebuie să remarc fairplay-ul cu care Mihai Trăistariu a primit înfrângerea şi i-a felicitat pe Ilinca şi Alex, doi copii pe care la un moment dat i-a încurajat să păşească pe drumul muzicii. Iar elevii trebuie să-şi depăşească dascălul!

"I-am spus lui Alex: «Tu te apuci de cântat pentru că eşti foarte bun!». Iar Ilincăi i-am dat un premiu special şi am cântat cu ea în duet. Amândoi au luat zece pe linie de câte ori i-am întâlnit, deci meritau să înceapă o carieră! Bravo lor!”, a mărturisit Mihai. Întrebat dacă va mai concura la Eurovision, răspunsul artistului a fost cât se poate de clar: „Vin până mă trimiteţi din nou!”.

Citit 3609 ori Ultima modificare Luni, 06 Martie 2017 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.