Ca între blonde: ”Ia-l, slăbeşte-mi-l şi adu-l înapoi!”

Ca între blonde: ”Ia-l, slăbeşte-mi-l şi adu-l înapoi!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* „V-am adus căpşuna!”. Aşa spus, zâmbind provocator, în timp ce scotea fructul copt şi roşu dintre sânii mari şi rotunzi, gata să se prăvălească din decolteul adânc. O pereche de cătuşe cu blăniţă roşie, agăţată în centura taliei de viespe, pletele blonde prinse în coadă, fustiţa neagră mulată pe trupul pe care-i mai uşor să-l recunoşti golaş decât îmbrăcat… Ca într-o fantezie erotic-culinară, aşa s-a prezentat starleta Raluca Podea la „Chefi la cuţite”. Dacă până şi Antena 1 s-a… emoţionat şi-a făcut-o Podaru în loc de Podea, ce să mai fi spus sărmanii chefi în faţa vedetei Playboy?! Care venise special să-l lege pe rubicondul chef Cătălin Scărlătescu.

Chemată în ajutor, Gina Pistol n-a făcut decât să pună paie pe foc: „Ţi-l dau pe Cătălin! Pune-i cătuşele! Ia-l, slăbeşte-mi-l şi mi-l aduci când are 89,5 kg”. „Eu te iau oricum!”, l-a asigurat Raluca. Numai că chef Scărlătescu n-a vrut să se ducă! Poate pentru că, invidios, chef Bontea i-a prezis: „În poziţia în care de văd acum, într-o lună cred că ajungi la 40 de kile! Te suflă vântul”…

Ah, poate vreţi să ştiţi dacă Raluca a primit sau nu cuţitele pentru pizza desert pe care o pregătise! Nu ştiu, dar cui îi pasă?

Citit 2521 ori Ultima modificare Vineri, 29 Septembrie 2017 16:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.