"Harap Alb, play again", la Teatrul "Gulliver"

"Harap Alb, play again", la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" anunță reîntâlnirea cu Harap Alb, la prima reprezentație a spectacolului din această stagiune, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 19.00.

Viziunea artistică inedită și surprinzătoare a regizorului și coregrafului Ștefan Lupu face ca acest spectacol să fie pe placul și pe înțelesul tinerilor, în ton cu vremurile, cu tehnologia, cu exigențele și așteptărilor lor. "Harap Alb, play again", inspirat de basmul lui Ion Creangă, se transformă într-o captivantă aventură din universul digital al jocurilor pe calculator, iar cunoscuta poveste capătă valențe nebănuite.

Harap Alb de la "Gulliver" este, aşadar, cool și modern, are chitară, cântă și dansează într-un spectacol inedit ce devine o experiență artistică memorabilă, prin diversitatea mijloacelor artistice ce se contopesc în povestea protagonistului, prin ritmul frenetic, susținut, prin energia și dinamica scenică captivantă și cuceritoare. "Harap Alb, play again" se remarcă prin fuziunea diferitelor mijloace de expresie: teatru-dans, proiecții și video-mapping, expresivitate corporală, muzică live, inserturi step și stomp, oferind un spectacol complex, complet și impresionant, cu o încărcătură comică, dar și introspectivă și emoțională de excepție: "Dar cuvântul din poveste înainte mult mai este, iară eu în ea m-arunc, ca să schimb ce-am în adânc", spune personajul Harap Alb.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea "Program - Cumpără bilete online", sau de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Menționăm faptul că spectacolul "Harap Alb, play again" va participa, în perioada 1-4 octombrie, la Festivalul Internațional de Animație "Sub bagheta lui Merlin" de la Timișoara.

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2023 22:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.