UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest WEEKEND în Galaţi

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest WEEKEND în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

SummerTime Pub/ Coveruri şi voie bună

Trupa Over, formată din Roxana (voce), Victor (chitară şi voce), Dragoş (clape), Dan (bass şi backing vocals) şi Sorin (tobe), va susţine un recital cu cele mai frumoase coveruri după melodii celebre, astăzi, 20 noiembrie, începând cu ora 21,00, în SummerTime Pub. Intrarea este liberă. Duminică, 22 noiembrie, de la ora 21,00, SummerTime Pub găzduieşte doi specialişti în comedie, Dan Badea şi Radu Bucalae. Cei doi actori promit o seară plină de umor şi hohote de râs. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Union Jack/ Muzică live

Meniul serii de vineri în Union Jack este condimentat cu muzică live de calitate, direct din „bucătăria Candy Bar”. Aşadar, astăzi, 20 noiembrie, de la ora 20,00, Oana Mirică - voce, Vali Dolea - chitară, Andrei Tanasaciuc - chitară bas şi Alex Bucătaru - la tobe vor întreţine atmosfera, pentru un început de weekend relaxant. Intrarea este liberă. Ritmurile muzicii live continuă duminică, de la ora 20,00, alături de trupa "Trio Evergreen". Intrarea este, de asemenea, gratuită.

UnionJack Studio/ Distracţie tot weekendul

"Vineri sunt îndrăgostit" e numele evenimentului ce are loc astăzi în UnionJack Studio, începând cu ora 23,00. Muzica bună şi atmosfera sunt asigurate, ca de obicei, de DJ Johnny DaMix. Intrarea este liberă. Mâine, 21 noiembrie, începând cu ora 23,00, alături de DJ Johnny DaMix vin şi cei din trupa Candy Bar, pentru va oferi un moment special cu muzică live. Intrarea este de asemenea liberă.

Club Fratelli/ Miss&Mister Boboc Danubius

Balul bobocilor al Universităţii "Danubius" are loc astăzi, în Club Fratelli, de la ora 20,00. DJ Riel şi MC Mihai Bejan au pregătit momente incendiare pentru petrecerea de anul acesta. Invitată specială este Lariss. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Acestea se pot achiziţiona de la sediul Universităţii "Danubius", bld. Galaţi, nr. 3.

Casa Veche/ Petreceri pentru studenţi

Casa Veche organizează, ca în fiecare weekend, distracţie de toate felurile. Astăzi are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de distracţie pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la „Clubbing Party”. Weekendul se încheie cu „Wow” şi „Spritz”, evenimente organizate exclusiv pentru studenţi, la care intrarea este liberă.

New York Pub/ DJ Zavera, invitatul petrecerii

DJ-ul constănţean Dani Zavera vine în acest weekend la Galaţi. Astăzi, 20 noiembrie, de la ora 23,30, muzica deep, house şi tech va da startul petrecerii. Gazda evenimentului va fi MC Mihai Bejan. Intrarea este gratuită. Mâine, 21 noiembrie, de la ora 23,30, „The Sinners”, DJ Razz şi MC Mihai Bejan revin cu multă energie în faţa publicului. Intrarea este gratuită, accesul fiind permis doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Gazetto Cafe/ Dance Party, cu DJ Johnnie

Petrecere dansantă cu muzică de excepţie! Acesta este programul la Gazetto Cafe. DJ Johnnie va fi la butoane, sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 23,00, până la ora 4,00 dimineaţa. Intrarea este gratuită.

Club Infinity/ Lansare de album

Şatra B.E.N.Z, o grupare muzicală vocal-instrumentală, cu o abordare nonconformistă, îşi lansează albumul de debut, astăzi, 20 noiembrie, în Club Infinity. Membrii trupei, Keed, Super Ed, Lu-K Beats, Nosfe şi Killa Fonic, vor da startul petrecerii la ora 21,00. Intrarea costă 15 lei. Mâine, 21 noiembrie, de la ora 21,00, începe „The Story of Your Night Life” cu DJ Razz şi Bussu. Duminică, 21 noiembrie, petrecerea „ProFM Student” continuă cu DJ Sabiutza şi Bussu. Iar pentru că este noaptea tinerilor, studenţii au intrare liberă.

Daily Pub/ La butoane, Liviu Stoica şi Hippie

În Daily, astăzi, 20 noiembrie, şi sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 23,00, Liviu Stoica urcă pe scenă pentru a oferi publicului un weekend deosebit. Duminică, 22 noiembrie, de la ora 20,00, startul unei serate pe gustul tinerilor îl vor da Hippie and Friends. Intrarea este gratuită.

Citit 6355 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.