Drama de cuplu, în două ipostaze

Drama de cuplu, în două ipostaze
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" are în program două spectacole la acest sfârșit de săptămână, în sala proprie

Vineri, 3 noiembrie, de la ora 19,00, se va juca "Love After", un spectacol care arată o imagine a familiei contemporane, după zece ani de căsnicie și un copil, ajunsă într-un punct fragil al relaţiei. Cei doi nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia sunt consumate de carieră, atenția le este îndreptată doar către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii îi aduce în pragul divorțului. În distribuție: Flavia Călin, Vlad Volf, Cristina Uja, Aureliu Bâtcă, Ilinca Ivan/ Eva Maria Stanciu, Oana Preda şi Ciprian Brașoveanu. Spectacolul este o dramatizare realizată de Eugen Făt după o idee inspirată de serialul TV "Scenes from a Marriage" (producție SUA, 2021).

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19,00, Teatrul Dramatic prezintă spectacolul "After love", o altă dramatizare a regizorului Eugen Făt, de data aceasta după o idee inspirată de filmul "L'Économie du couple" (Franța/Belgia, 2016). Piesa este o poveste de dragoste între doi oameni și prezintă etapele prin care trec după ce s-au căsătorit şi dispare euforia de la început, apar copiii, iar protagoniștii încearcă să rezolve situația de criză în care se află. În distribuție: Cristina Uja Neagu, Aureliu Bâtcă, Tamara Constantinescu, Dan Căpățână, Oana Preda, Mihaela Lecca-Gorea, Alexandrina Maria Neagu, Codrin Bâtcă şi Jeana Lungu.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe site-ul bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a teatrului.

Citit 611 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.