Ultimele reprezentaţii din 2023

Ultimele reprezentaţii din 2023
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă în acest weekend ultimele spectacole programate în 2023

Vineri, 15 decembrie, de la ora 19.00, se va juca tragicomedia "Martiri", de Marius von Mayenburg, un spectacol actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan. În distribuție, spectatorii îi pot vedea pe: Oana Preda, Ana-Maria Ciucanu, Florin Toma, Aureliu Bâtcă, Mihai Păun, Carmen Albu, Nică Bargan şi Mihaela Grosu.

"Mă preocupă tot mai mult universul adolescenței, atât ca o revedere dintr-o perspectivă matură a propriei experiențe, dar și ca o chestionare a tipului de responsabilitate pe care adulții o au față de noile generații. Dincolo de responsabilitatea directă și evidentă a unui părinte, cred că există și o responsabilitate colectivă. A tuturor adulților față de toți adolescenții. Ce se întâmplă atunci când nu reușim să le oferim tinerilor repere, direcții și modele care să îi ajute să gestioneze fragilitatea și confuzia inerente unei perioade de transformare? Rămân singuri. Ce se întâmplă când rămân singuri și cum va arăta lumea?", explică regizorul Adi Iclenzan ideea spectacolului.

Sâmbătă, 16 decembrie, tot de la ora 19.00, Teatrul Dramatic prezintă spectacolul "Bujor", de Doru Vătavului, în regia gălăţencei Leta Popescu. Personajul principal, învățătorul Bujor, este interpretat de Vlad Volf, iar în distribuţie îi mai regăsim pe: Ștefan Forir, Ciprian Brașoveanu, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Petronela Buda, Flavia Călin şi Maria Niță, cea mai tânără actriță din echipa "Fani Tardini". Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Citit 841 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.