Patru spectacole de colinde româneşti

Patru spectacole de colinde româneşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" propune un weekend muzica prelungit, cu invitați speciali și spectacole pline de culoare și muzică de calitate

Vineri,15 decembrie, începând cu ora 19.00, în zona de restaurante a Centrului comercial Shopping City Galaţi, artiștii lirici ai ansamblului coral al Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard", dirijați de maestrul Daniel Nistor, vor aduce un cadou muzical de excepție tuturor celor prezenți, clienți și angajați. Concertul "Noi venim să colindăm!" prezintă un program divers, ales special pentru a bucura publicul prezent, care este alcătuit din cele mai frumoase colinde și cântece românești de iarnă, care se împletesc în mod fericit, iar mesajele lor optimiste, pline de dragoste și comuniune, vor încălzi sufletele publicului.

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 18.30soliștii, actorii și instrumentiștii Revistei gălățene vor încânta publicul cu colinde românești și cântece internaționale de iarnă, într-o interpretare unică, în cadrul spectacolului "Fulgi de nea pe portativ". În distribuția spectacolului îi veți putea urmări pe: Florentina Andronic, Mihail Anton, Cristina Bleandură, Cristina Boghici, Costel Donose, Cristina-Isabela Ionașcu, Adina Lazăr, Irina Popa și Mariana Pisică, împreună cu Paul Buța, Andrei Ardeleanu și Alexandru Tatu. Alături de aceștia, vor fi prezenți instrumentiștii Mugurel Bezman (chitară bas), Daniel Bordeiu (clape), Emanoil Dragomir (tobe) și Marian Proca (chitară). Aranjamentul muzical și conducerea artistică sunt realizate de maestrul Nicolae Mantu, iar baletul este coordonat de Florentina Ștefan.

Cunoscutul solist Paul Surugiu - Fuego a plecat la colindat prin țară şi va ajunge la Galați duminică, 17 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Liricului gălățean. Fuego va cânta alături de bandul său şi a pregătit surprize şi noutăți, cu emoție, veselie și bună dispoziție, împreună cu cele mai apreciate cântece de sărbători care l-au făcut celebru.

Luni, 18 decembrie, la ora 19.00, tenorii Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, Andrei Fermeşanu, managerul Operei Naționale Iaşi, și Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții, vor încânta publicul gălăţean cu un repertoriu variat dedicat Sărbătorilor de iarnă.

Citit 580 ori Ultima modificare Joi, 14 Decembrie 2023 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.