Trei spectacole de genuri diverse, la Dramatic

Trei spectacole de genuri diverse, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" are în program, la sfârșitul acestei săptămâni, trei spectacole, din genuri diverse.

Vineri, 2 februarie, de la ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca tragicomedia "Martiri", spectacol extrem de actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan. Din distribuție fac parte actorii: Oana Preda, Ana-Maria Ciucanu, Florin Toma, Aureliu Bâtcă, Mihai Păun, Carmen Albu, Nică Bargan şi Mihaela Grosu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician.

"Mă preocupă universul adolescenței, atât ca o revizitare dintr-o perspectivă matură a propriei experiențe, dar și ca o chestionare a tipului de responsabilitate pe care adulții o au față de noile generații. Dincolo de responsabilitatea directă a unui părinte, cred că există și o responsabilitate colectivă, a tuturor adulților față de toți adolescenții", spune regizorul Adi Iclenzan, despre piesa lui Marius von Mayenburg.

Sâmbătă, 3 februarie, tot de la ora 19.00, Teatrul Dramatic prezintă "Love After", un spectacol care ne arată  imaginea unei familii contemporane. După zece ani de căsnicie și un copil, Mira și David se află într-un punct fragil al căsniciei. Nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia lor sunt canalizate spre carieră, atenția lor este îndreptată către copil, iar lipsa comunicării și a pasiunii din cuplu îi "aruncă" în pragul divorțului. În distribuție, actorii: Flavia Călin, Vlad Volf, Cristina Uja-Neagu, Aureliu Bâtcă, Ilinca Ivan/ Eva Maria Stanciu şi Oana Preda, iar vocea lui  Wolf îi aparține lui Ciprian Brașoveanu. Drama este o adaptare a regizorului Eugen Făt după o idee din serialul tv "Scenes from a marriage".

Duminică, 4 februarie, la ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca "Soacra cu trei nurori", o comedie de Ion Creangă, regizată de Dan Mirea. În distribuție: Carmen Albu, Svetlana Friptu, Mihaela Lecca-Gorea, Aureliu Bâtcă, Cristina Uja-Neagu, Vlad Ajder, Valeria Taban, Adelin Ilie și Lică Dănilă.

Citit 2410 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.