Peter Pan, băiețelul care refuză să crească

Peter Pan, băiețelul care refuză să crească
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 4 februarie, de la ora 10.30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" îi aşteaptă pe copii, părinți și bunici pe Insula Niciodată, la "Peter Pan", una dintre cele mai îndrăgite povești, care poartă ecoul magic al copilăriei eterne și farmecă de fiecare dată. Este istoria emoţionantă a unui copil care refuză să crească, ne cheamă alături de băieţii pierduți și de zâne micuțe și ne poartă în aventuri uimitoare.

În adaptarea plină de emoție și candoare a regizorului Ioan Brancu, realizată după povestea scriitorului scoţian J. M. Barrie, actorii Adina Ariton, Gina Geru, Nicole Lungu, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Andrei Midișan, Marian Sterian, Andrei Cristea, Eduard Şişu și Miruna Dobrotă recompun universul magic al copilăriei infinite, alături de personajele fermecătoare ale poveştii. Rezultă astfel un spectacol minunat și impresionant, cu păpuși mari, impunătoare, deosebit de frumoase și expresive, realizate de Mihai Radu, ce va fascina și cuceri întreaga familie.

Povestea excepţională care celebrează farmecul copilăriei prinde contur prin decorul inspirat realizat de scenografa Çilem Türköz, la care se adaugă muzica originală a lui Cári Tibor, ce transformă captivantele aventuri ale lui Peter Pan într-o experiență magică, intensă și înduioșătoare.

Spectacolul se adresează copiilor de peste 7 ani și tuturor adulților care visează la anii pierduți ai copilăriei. Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro, sau de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul acestora este de 15 lei pentru copii şi 20 de lei pentru adulţi.

Citit 963 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2024 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.