„Angajați-mă” - premieră la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

„Angajați-mă” - premieră la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă, vineri, 16 februarie, începând de la ora 19,00, la Sala Mare (cu public pe gradene), în premieră, spectacolul  „Angajați-mă!”, o creaţie colectivă susţinută de actorii Ama Beschieru şi Robert Ioan, care aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască publicul gălăţean.

Spectacolul, produs în perioada decembrie 2023 – februarie 2024, este o creație colectivă cu inserții din „Oleanna” de David Mamet, „Hamlet” de W. Shakespeare și „Pescărușul” de A.P. Cehov, susţinută de actorii Ama Beschieru și Robert Ioan, laureați ai Marelui Premiu „Ştefan Iordache”, Marele Premiu al Galei „Tânărului Actor HOP„ pentru momentul „Angajaţi-mă!”, în 2023.

„Angajați-mă” este o comedie amară, auto-ironică, ce explorează condiția proaspeților absolvenți de actorie din România. „Cred că este foarte ușor să te regăsești în acest spectacol. În fond, este vorba despre niște oameni care își doresc foarte mult să facă ceva, le este greu, au toate motivele exterioare să nu facă acel ceva și totuși se încăpățânează să spere că vor reuși. Pentru mine, spectacolul reprezintă atât o căutare, cât și o dorință de afirmare, de validare. Cred că este foarte important pentru oameni să se simtă auziți. Pentru mine sigur este, mai ales acum, la 22 de ani”, spune actorul Robert Ioan. 

În distribuție, Ama Beschieru (Performer) și Robert Ioan (Performer), intrați de curând în echipa Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, doi tineri actori cu personalitate, aflați în plină confirmare și care așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască publicul gălățean. De altfel, și regia spectacolului poartă semnătura celor doi tineri artiști, Ama Beschieru și Robert Ioan. „Am vrut să facem un spectacol care să vorbească despre temerile, frustrările, neputințele și ambițiile noastre ca actori la început de drum. Și cred că a ieșit un spectacol despre toate astea, dar din care reiese dorința, naivitatea, credința și speranța noastră. În final, cele din urmă contează mai mult, ele ne duc mai departe”, spune Ama Beschieru. 

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească 59. Informații și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0758049850, iar programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din luna martie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.

Citit 1056 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2024 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.