"Gulliver" - teatru pentru toată familia

"Gulliver" - teatru pentru toată familia
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" are programate două spectacole pentru categorii diferite de vârste, de la cei mai mici spectatori, până la tineri şi adulţi

”Poveste de pluș” este un spectacol nonverbal, destinat copiilor cu vârsta între 0 și 3 ani, ce își propune să îi învețe pe cei mici despre înțelegerea și rezolvarea problemelor, precum și despre primii pași în lume, în relație cu ceilalți. Hai şi tu alături de Ursică şi aventura sa jucăuşă cu gust de copilărie,  duminică, 25 februarie, de la ora 10,30, la Sala Studio a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

Tot duminică, 25 februarie, de la ora 18,00, în Sala Mare, mai sunt câteva bilete disponibile la spectacolul de mare succes "Harap Alb, play again", destinat adolescenţilor, tinerilor şi adulţilor. 

Viziunea artistică inedită și surprinzătoare a regizorului și coregrafului Ștefan Lupu face ca acest spectacol să fie pe placul și pe înțelesul tinerilor, în ton cu vremurile, cu tehnologia, cu exigențele și așteptările lor. "Harap Alb, play again", inspirat de basmul lui Ion Creangă, se transformă într-o captivantă aventură din universul digital al jocurilor pe calculator, iar cunoscuta poveste capătă valențe nebănuite.

Citit 914 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2024 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.