Trei spectacole interesante la Teatrul Dramatic

Trei spectacole interesante la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Vineri, 1 martie 2024, de la ora 18.00, la Sala Studio, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" îi invită pe gălățeni la spectacolul "Un loc bun de muncă", monodramă scrisă de Laurențiu Bobeică. Spectacolul abordează teme actuale precum depresia, divorțul, abandonul familial, nevoia de statut social, nevoia de apartenență la un grup, teme care trezesc empatie în public. "Acest spectacol a ieșit singur la suprafață. Târziu am înțeles că nu e neapărat despre mine. E despre toți oamenii care regăsesc în viața lor acele situații expuse de mine. M-am gândit că acesta poate fi modul în care pot aduce o întrebare în psihologia colectivă și ne vom putea cunoaște mai bine la finalul zilei, unii pe alții sau măcar pe noi înșine", spune Laurențiu Bobeică, regizorul spectacolului, care poate fi urmărit în piesă şi în postura de actor.

Seria spectacolelor de weekend continuă sâmbătă, 2 martie, când, de la ora 19.00, la Sala Mare, gălățenii pot urmări "O noapte furtunoasă", de Ion Luca Caragiale. Regia și scenografia sunt semnate de Radu Horghidan. Din distribuție fac parte actorii: Mihai Păun, Laurențiu Bobeică, Maria Niță, Mihaela Grosu/ Dorina Iuliana Necula, Ionuț Strat, Andrei Ardeleanu/ Robert Bîclea şi Nică Bargan, absolvenţi ai promoţiei 2022 a Facultăţii de Arte de la Universitatea "Dunărea de Jos".

Weekendul de spectacole se încheie duminică, 3 martie. De la ora 19.00, pe scena gălățeană se va juca tragicomedia "Martiri", un spectacol extrem de actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan. În distribuție, gălățenii îi pot admira pe: Oana Preda, Ana-Maria Ciucanu, Florin Toma, Aureliu Bâtcă, Mihai Păun, Carmen Albu, Nică Bargan şi Mihaela Grosu.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din str. Domnească nr. 59. Informații și rezervări, la 0758.049.850.

Citit 1754 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2024 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.