Program de weekend la Teatrul Dramatic

Program de weekend la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În acest weekend, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" se anunță o serie de spectacole interesante. Astfel, vineri, 8 martie, la ora 19.00, gălățenii sunt invitaţi la spectacolul "MaMe", o creație colectivă care i-a adus lui Cristian Ban o nominalizare la Premiul UNITER pentru cea mai bună regie, în 2021. În distribuție, spectatorii îi vor admira pe: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucan, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș şi Răzvan Clopoțel. "MaMe" este o creație bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul "mama". Scenografia îi aparține Iuliei Gherghescu.

Sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Dramatic va urca trupa de teatru "JoY ART Theatre junior", condusă de actrița Oana Preda, care va prezenta spectacolul-colaj "Play Shakespeare", o incursiune în unele dintre cele mai frumoase piese ale marelui dramaturg englez: "Îmblânzirea scorpiei", "Cum vă place", "Romeo și Julieta", "Furtuna", "Othello", "Falstaff", "Mult zgomot pentru nimic" și "Visul unei nopți de vară". Din distribuție fac parte: David Alexandru Gheorghe, Alexie Dolea, Cristiana Rapotan, Beatrice Daria Mațoian, Bianca Secuian, Eduard Tudosă, Anca Luculescu, Ioana Ramba, Denissa Dănăilă, Maria Gramaticu, Teodora Florescu, Eveline Popliacă şi Maria Perianu. Regia este semnată de Oana Preda.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau fizic de la Agenția Teatrală din Domnească nr. 59.

Citit 1355 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.