Spectacole pentru toate gusturile la Teatrul Dramatic

Spectacole pentru toate gusturile la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" îi invită pe gălățeni la spectacolele programate la sfârșitul acestei săptămâni. Vineri, 15 martie, de la  ora 19.00, actorii teatrului joacă "Domnul Kolpert", un text care a cunoscut succesul internațional imediat după premiera din anul 2000. Spectacolul a fost montat în peste 25 de ţări, iar autorul piesei, David Gieselmann, a devenit un nume de referință în dramaturgia germană. Textul împletește iraționalul, tensiunea, tragicul, instinctele și afectivitatea cu vicleșugul și neliniștile. Sentimente precum umanitatea și respectul reciproc, un sistem de valori etico-moral pierdut aproape complet, snobismul, toate se întâlnesc în "Domnul Kolpert", una dintre cele mai captivante comedii negre contemporane. În distribuţia aleasă de regizorul Cătălin Vasiliu pot fi urmăriţi actorii: Carmen Albu, Cristian Gheorghe, Flavia Călin, Vlad Volf, Răzvan Clopoțel şi Ionuț Moldoveanu. Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 16 ani.

Sâmbătă, 16 martie, tot de la ora 19.00, Teatrul Dramatic prezintă "Love After", un spectacol realizat de Eugen Făt care ne arată o imagine a familiei contemporane. După zece ani de căsnicie și un copil, Mira și David se află într-un punct fragil al căsniciei, nu își mai găsesc un sens împreună, sentimentele lor sunt amorțite, timpul și energia li se duc pe carieră, iar lipsa comunicării și a pasiunii îi "aruncă" în pragul divorțului. În distribuție: Flavia Călin, Vlad Volf, Cristina Uja, Aureliu Bâtcă, Ilinca Ivan/ Eva Maria Stanciu şi Oana Preda.

Seria spectacolelor continuă duminică, 17 martie, de la ora 19.00, când se va juca "O repetiție moldovenească", o comedie care spune povestea unor oameni simpli dintr-un târg din Moldova secolului al XIX-lea care au vrut să devină actori și să joace în limba română, într-o vreme în care la modă erau spectacolele în franceză sau germană. Din distribuție fac parte: Radu Horghidan, Ionuț Moldoveanu, Oana Mogoș, Elena Anghel, Vlad Ajder, Ștefan Forir, Răzvan Clopoțel, Florin Toma, Cristina Uja Neagu şi Cristian Gheorghe. Regia este semnată de Cristian Ban.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online, de pe bilete.fanitardini.ro, sau fizic, de la Agenția Teatrală din str. Domnească nr. 59.

Citit 1137 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2024 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.