"Necuvinte" revine pe scena gălățeană

"Necuvinte" revine pe scena gălățeană
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sfârşitul acestei săptămâni readuce pe scena Teatrului "Gulliver" unul dintre cele mai apreciate titluri din repertoriu. Duminică, 24 martie, de la ora 18.00, gălățenii pot viziona "Necuvinte", un spectacol de suflet al lui Adrian Nour.

Chiar dacă este preponderent nonverbal, spectacolul se remarcă prin puterea de expresie și prin forța mesajului transmis, prin inspiratele forme artistice și mijloacele de punere în scenă impresionante. "Necuvintele" sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale. Pentru că "liniștea este începutul curățirii sufletului", "Necuvinte" invită la tăcere, timp de o oră și jumătate, dezvăluind, cu umor și sensibilitate, realitatea ce ne înconjoară.

Viziunea regizorală a lui Adrian Nour, completată de propria performanță și de aportul actorilor Nicoleta Miru-Cosma, Andrei Ciugulea și Andrei Midișan, creionează o retrospectivă "colorată" și amuzantă a lumii în care trăim, cu nenumăratele-i tipologii umane, paradigme culturale și alte cutume sociale.

"Necuvinte" este un spectacol memorabil, ce se adresează întregii familii și "vorbește" - aproape fără cuvinte - despre nevoia de apropiere de noi înșine, de lucrurile autentice, de ceea ce contează cu adevărat, deslușind, în limbajul sufletului, cu preaplin de inspirație, umor și sensibilitate, plenitudinea unui mesaj atât de necesar și de actual.

Duminică dimineață, de la ora 10.30, gălățenii mari și mici sunt și ei așteptați la teatru, la întâlnirea cu "Cei trei purceluși", o poveste  clasică, veselă și antrenantă.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro (secțiunea "Bilete"), sau fizic, de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Citit 877 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.