"Săracu Gică", sală plină la "Nae Leonard"

"Săracu Gică", sală plină la "Nae Leonard"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Datorită triumfului premierei recente și solicitării publicului, spectacolul "Săracu' Gică", regizat de Cristian Gheorghe, revine în acest weekend pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați. Așadar, duminică, 7 aprilie, de la ora 18.30, gălățenii sunt invitați la o porție de râs pe săturate.

Inspirat din viața pitorească a mahalalei românești, spectacolul "Săracu' Gică" îmbracă atmosfera vibrantă a umorului autentic, într-o poveste plină de farmec și surprize. Fiecare element al spectacolului, de la textul savuros până la interpretările pasionale ale artiștilor, este menit să transporte publicul într-o călătorie inedită prin universul plin de surprize al comediei muzicale.

Pe scena Teatrului "Nae Leonard", spectacolul prinde viață prin talentul și pasiunea unui ansamblu remarcabil de artiști. Printre aceștia se numără: Costel Donose, Mihail Anton, Florentina Andronic, Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Mariana Pisică/ Cristina Isabela Ionașcu, Cristina Gheorghe, Andrei Ardeleanu, Paul Nedelcuță, Cristina Boghici și Irina Popa. Alături de soliștii și actorii teatrului, publicul îl va putea urmări pe scenă şi pe regizorul spectacolului, Cristian Gheorghe. Orchestra de revistă condusă de Nicolae Mantu și baletul coordonat de Florentina Ștefan completează tabloul animat și plin de viață al spectacolului.

"Săracu' Gică" este un adevărat carusel al întâmplărilor de neegalat, în care se îmbină muzica de calitate, dansul și umorul irezistibil. Pentru toți cei ce doresc să se bucure de o seară plină de veselie, această comedie muzicală reprezintă alegerea perfectă.

Din păcate, biletele pentru această reprezentație sunt deja epuizate, dar spectacolul va mai fi programat cât de curând.

Citit 933 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 12:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro