Irina Rimes, concert la Sindicate

Irina Rimes, concert la Sindicate
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Irina Rimes îi invită pe gălățeni în "Sufrageria Irinei", la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri, 5 aprilie, de la ora 19.30, la un eveniment muzical de excepție. "Dacă anul trecut m-am plimbat cu casa, anul acesta o să fac cu voi o plimbare mai intimă, prin sufrageria mea. O să vedeți mai multe părți din Irina, din drumul pe care l-am parcurs împreună, mai multe sufragerii într-una singură. Vă aștept primăvara asta în sufrageria noastră", îşi prefaţează artista concertul.

Citit 1127 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 20:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro