Autoturism cu număr fals, în traficul internațional

Autoturism cu număr fals, în traficul internațional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privința unui cetățean bulgar, care s-a prezentat la controlul de frontieră, conducând un autoturism cu numere de înmatriculare străine, altele decât cele înscrise în certificatul de înmatriculare al autoturismului. Astfel, pe 4 aprilie, în jurul orei 22,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean bulgar care conducea un autoturism, marca BMW, achiziționat din Germania și înmatriculat cu numere provizorii de circulație.

La solicitarea colegilor noștri, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a prezentat la control, pe lângă documentele de călătorie și certificatul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasa. La controlul atent efectuat de către polițiștii de frontieră, asupra mijlocului de transport, aceștia au constatat că există o diferență la o cifră, între cele ștanțate pe plăcuțele de înmatriculare și cele înscrise în certificatul de înmatriculare.

Persoana a declarat că nu are cunoștință despre această situație, că nu a verificat documentele când le-a preluat și că reprezintă o greșeală a celor care au realizat plăcuțele de înmatriculare.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 2542 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.