Recitalul tinereţii la Casa Artelor

Recitalul tinereţii la Casa Artelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, 16 aprilie, de la ora 18,30, Casa Artelor vă așteaptă la un recital vocal-instrumental de excepție, intitulat "De la maestru la discipol".

Vor cânta studenţii Facultăţii de Arte, de la clasa de canto a lect. univ. dr. Adelina Diaconu: Mihaela Ariton, Florentina Bogdan, Andra Răzășanu, Ana Sorocaleti.

Îi veți putea asculta şi pe elevii talentați ai Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi. De la clasa de canto a prof. Valeria Drăguș vă vor încânta: Medeea Carolina Drăghici Călin, Matei Iordache, Andreea Mantaroșie, Bianca Necula, Teodora Susanu, Vladislava Trinchineț; de la clasa de pian a prof. Diana Giurea - Rebeca Răducanu; de la clasa de vioară a prof. Manuela Călărași - Cristian Duminică, Iosif Istrate, Angelo Stanciu și de la clasa de chitară a prof. univ. dr. Gabriel Bulancea - Gabriel-Bogdan Ștefan. 

Tinerii vor fi acompaniați cu măiestrie de lect. univ. dr. Ludmila Calalb, lect. univ. dr. Emil Răileanu și prof. Beniamin State.

De asemenea, îi veţi putea asculta în calitate de invitaţi speciali pe foști absolvenți ai clasei de canto lect. univ. dr. Adelina Diaconu: Valeria Drăguș (artist liric al Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leoanrd”), Elena Chirvase (profesor al Liceului de Arte „Haricleea Darclée” Brăila) și Mihaela Mircea (profesor al Școlii „Piano Art Institute” Galați). Nu ratați o seară dedicată artei și talentului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Citit 578 ori Ultima modificare Marți, 16 Aprilie 2024 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.