Spectacole pentru mari și mici, la Teatrul "Gulliver"

Spectacole pentru mari și mici, la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 19.00, gălățenii sunt invitați la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" să afle povestea lui "Andrei". Este vorba despre un spectacol care reunește, pentru prima dată pe aceeași scenă, actori ai Teatrului "Gulliver", soliști și coriști ai Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard", alături de corul Facultății de Arte a Universității "Dunărea de Jos". Actorii vor spune, cu multă emoție, o poveste captivantă despre universul ultimelor zile ale Sfântului Apostol Andrei, într-un Patras plin de intrigi și dorințe ascunse. Egheat, dregătorul insulei, visează să urce în vârful Senatului Romei, iar pentru asta își pune toate speranțele într-un plan îndrăzneț: să-l convingă pe Sfântul Andrei să renunțe la credința sa și să devină un apostol al zeilor romani. Însă, Sfântul Andrei are o misiune divină, iar tăria credinței îi aduce o mare confruntare. Textul şi regia piesei îi aparţin lui Ştefan Ruxanda.

Duminică, 21 aprilie,  de la ora 10.30, copiii, însoţiţi de părinți și bunici, sunt invitați la "Privește înăuntru!", de Cristina Giurgea, o producție a Teatrului pentru Copii și Tineret "Gulliver" care ilustrează în mod elocvent ideea că "nu vedem lucrurile cum sunt, le vedem cum suntem". "Privește înăuntru!" este un spectacol nonverbal, dedicat copiilor cu vârsta de peste șapte ani și vizează explorarea lumii interioare a acestora - lumea dinăuntru, încurajându-i să-și descopere, să-și cunoască și să-și exprime emoțiile și stările sufletești. Povestea începe cu făgăduința plină de semnificație a micuței Aurora și a surioarei sale, care își promit că vor face o inedită călătorie la Polul Nord, pentru a se bucura împreună de remarcabila experiență a aurorei boreale.

Citit 782 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2024 11:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro