Filip Cioc, finalist la „Românii au talent”, invitat la Gossip Café

Filip Cioc, finalist la „Românii au talent”, invitat la Gossip Café
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gălățenii care își doresc să-l vadă și să-l asculte pe Filip Cioc, finalist la „Românii au talent” în 2021, sezon în care a primit Golden Buzz, au această ocazie vineri, 17 mai 2024, la Gossip Café. Filip este invitatul special al Georgianei Dănilă, la „Terapie prin poezie”.

„La Galați cel cu care voi «împărți scena» este Filip Cioc, un tânăr deosebit de talentat, cu o voce de înger, un tânăr muzician, care cântă atât la pian, cât și la chitară clasică și acustică. Filip este aici, ca și mine, să împlinească misiunea lui, aceea de a fi în serviciul omenirii și de a bucura oamenii prin darurile cu care a fost înzestrat”, spune Georgiana Dănilă.

Dacă vă întrebați ce-a mai făcut Filip între timp, aflați că a continuat să cânte și să îi încânte pe cei din jur. Dar în ultimii doi ani, s-a concentrat mai mult pe studiul instrumentelor muzicale – saxofon, tobe – și, mai nou, studiază contrabasul.

„Mi-a fost dor de voi și de-abia aștept să ne revedem vineri, începând cu ora 18,00, la Gossip Café”, este mesajul gălățeanului Filip Cioc.

Citit 2500 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2024 20:55

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.