Lumea plină de aventură a lui Tom Degețel

Lumea plină de aventură a lui Tom Degețel
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ne apropiem cu pași repezi de ultimele reprezentații ale acestei stagiuni, dar asta nu ne împiedică să ne bucurăm, ca de fiecare dată, cu entuziasm, de poveștile prezentate de Teatrul "Gulliver".

Duminică, 23 iunie, de la ora 10.30, gălățenii mari și mici sunt anunțați că este timpul pentru întâlnirea cu încântătoarea poveste încărcată de peripeții și dinamism a lui "Tom Degețel". Spectacolul plin de expresivitate și culoare, în regia lui Daniel Stanciu, se remarcă prin montarea extrem de vie, plină de însuflețire și voie bună. Scenografia sugestivă, semnată de Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa uşor antrenat în derularea poveștii, ale cărei momente sunt inspirat subliniate de muzica lui Dan Bălan. Astfel, spectatorii, mici și mari deopotrivă, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale micului personaj cunoscut și îndrăgit în lumea întreagă.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa şi online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau secțiunea "Program" din cadrul site-ului instituției, www.teatrul-gulliver.ro.

Citit 816 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 12:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro