„Elefănțelul curios”, la „Gulliver”

„Elefănțelul curios”, la „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 30 iunie, de la ora 10.30, părinți, copii și bunici sunt așteptați la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" pentru a afla povestea "Elefănțelului curios". Întâmplările prin care trece acest animăluț amuzant vor fi aduse în faţa publicului de Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru şi Cosmin Cosma, sub bagheta regizorală a lui Aurelian Iorga.

"Elefănțelul curios" este o adaptare după Rudyard Kipling și se adresează tuturor iubitorilor de povești, începând de la vârsta de 3 ani. Piesa abordează tema comunicării, o temă sensibilă în relația copil - adult. Elefănțelul din poveste parcurge un drum inițiatic, o cale a cunoașterii, presărată cu întâlniri conjuncturale, experiențe ce au darul de a completa setea de informație a simpaticului personaj. Hotărârea pe care o manifestă elefănțelul în atingerea scopului său este de admirat și trebuie privită cu seriozitate, indiferent de vârsta persoanei care o urmăreşte.

Citit 1998 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2024 08:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro