DISTRACŢIE ÎN AER LIBER/ Spectacol magic de Moş Nicolae

DISTRACŢIE ÎN AER LIBER/ Spectacol magic de Moş Nicolae
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atenţie copii, părinţi, bunici! Duminică, 6 decembrie, Primăria municipiului Galaţi organizează un spectacol magic de Moş Nicolae, cu multe surprize şi daruri pentru micuţi. Evenimentul va avea loc pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 16,30.

Potrivit comunicatului de presă remis de Primăria Galaţi, distracţia va începe cu Parada personajelor – Trupa ”Sky”, iar la ora 17,00 este programată deschiderea evenimentului de Moş Nicolae. Urmează, de la 17,05 animaţie interactivă cu personaje Disney, iar apoi de la 17,20 un spectacol muzical-coregrafic pentru copii.

De la ora 18,00, timp de 15 minute, urcă pe scenă pentru un recital Bianca Miron şi Estrada copiilor. Urmează apoi Feerie ”Moş Crăciun şi Crăiasa Zăpezii” – Trupa ”Sky”, iar de la ora 19,00 spectacol ”Îngerii lui Crăciun” - Royal Art Muzyk. De la ora 19,45, va fi show de magie interactivă cu Magicianul Emiliano, iar de la 20,15 la 21,00 recital Andra Gogan. De altfel, prezentatorii spectacolului vor fi Andra şi Răzvan Gogan.

Primăria precizează că, în cadrul evenimentului de Moş Nicolae, vor fi aprinse luminiţele din bradul de Crăciun şi iluminatul festiv de sărbători din piaţeta de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Copiii prezenţi la spectacole vor primi în dar dulciuri şi ciorăpei speciali pentru cadourile de Moş Crăciun.

Toate evenimentele şi acţiunile organizate de Primărie pentru copii, de Moş Nicolae, costă aproximativ 129.000 lei.

Citit 3243 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.