Twisted Love - cartea fenomen de pe TikTok este disponibilă la BOOKZONE

Twisted Love - cartea fenomen de pe TikTok este disponibilă la BOOKZONE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jdTdvF6fDus

 

Vești bune de la BOOKZONE: Twisted Love, de Ana Huang, cartea fenomen de pe Tik Tok este disponibilă la precomandă și va fi livrată începând de vineri 10 februarie 2023. Este o carte ce îmbină perfect ficțiunea cu dragostea, astfel că îți recomandăm să o comanzi cât mai curând pentru a te bucura de o lectură deosebită.

Ana Huang este o tânără scriitoare care a fascinat cititorii de pe Wattpad. Ulterior, datorită succesului enorm de pe această platformă, a decis să publice și fizic cărțile sale. Seria care i-a adus succesul se numește Twisted Love, iar primul volum al seriei este acum disponibil la precomandă și pe BOOKZONE. Astfel, fanii din România vor putea citi pe îndelete cărțile și le vor avea și fizic, în bibliotecă.

Twisted Love. Lumina din intunericul lui este o carte apreciată chiar și de către alți autori, așa cum este și Ali Hazelwood, autoarea romanului Ipoteza iubirii: „Zile întregi am fost hipnotizată de acest roman. Îi dau opt milioane de stele, nu cinci.”

Nu este o carte obișnuită de dragoste, așa că o vei aprecia încă de la primele pagini. Protagoniștii cărții sunt Alex Volkov și Ava Chen. Alex este un demon cu față de înger. A fost blestemat, astfel că nu poate scăpa de trecutul său. O tragedie îl bântuie încă de când era copil, astfel că tot ce își dorește este să se răzbune și să aibă succes. Din păcate, a considerat că nu are loc de iubire în sufletul său. Totul se schimbă în momentul în care se vede nevoit să aibă grijă de sora celui mai bun prieten al său, iar Alex începe să simtă o nouă emoție. Simte cum inima sa începe să se dezghețe, însă noile sentimente îi amenință existența.

 

Ava este o tânără care se consideră un spirit liber, însă are un trecut care îi dă coșmaruri. Cu toate că nu își amintește copilăria, știe că are un trecut misterios și apăsător, ceea ce îi provoacă neliniște. Are puterea de a vedea ceea ce este mai frumos în ceilalți, chiar și în Alex, cu toate că este un om de gheață, pe care nu ar trebui să îl dorească. Doar este cel mai bun prieten al fratelui său, vecinul ei și pare a fi salvatorul și pieirea ei. Amândoi știu că ceea ce se întâmplă între ei este greșit, însă din momentul în care sentimentele au fost dezlănțuite, nimic nu îi mai poate face să dea înapoi. Se vor descătușa secrete care îi pot distruge pe amândoi și ce le este mai drag.

Așa cum ți-ai dat seama, este o carte deosebită, pe care garantat o vei citi cu sufletul la gură. Este o poveste de dragoste atemporală, pe care oricine o poate îndrăgi, iar în același timp te vor surprinde și elementele de ficțiune și modul unic în care autoarea a descris personajele și acțiunea.

Comandă cât mai repede cartea de la BOOKZONE și bucură-te de o lectură excelentă! (P)

 

Citit 442 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 12:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.