Cum intri în contact cu AJOFM Galați

Cum intri în contact cu AJOFM Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru a putea lua legătura, prin e-mail, cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Galați, ori pentru a accesa site-ul agenției, lucrurile sunt puțin mai complicate decât ar părea la prima vedere.

Gălățeanul Daniel M. ne-a spus că, recent, a trebuit să trimită un document pe adresa de e-mail a AJOFM Galați. A căutat adresa pe internet, a tastat-o la destinatar și a dat click pe „Trimite”. Aproape imediat, a primit mesajul că adresa respectivă de e-mail nu este validă. A încercat să intre pe pagina web a AJOFM Galați, dar site-ul nu putea fi accesat.

Cu ajutorul reprezentanților AJOFM Galați, am reușit să lămurim situația. În primul rând, agenția gălățeană are o nouă adresă de e-mail, cu extensia „gov.ro”. Adresa veche, care nu avea această extensie, nu mai este valabilă. Noua adresă, cea corectă, este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În al doilea rând, nici site-ul vechi al AJOFM Galați, cel care putea fi accesat direct, nu mai este valabil. Singura modalitate prin care poți intra pe pagina AJOFM Galați este prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. Mai exact, intri pe pagina anofm.ro după care trebuie să selectezi AJOFM Galați, dintr-o casetă situată în partea de sus a paginii, imediat sub antet. Așa intri pe pagina AJOFM Galați, unde găsești toate informațiile care te interesează, inclusiv datele de contact actualizate. Succes!

Citit 3230 ori Ultima modificare Vineri, 10 Februarie 2023 12:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.