Păreri PEFOC - meșterii sibieni ne prezintă puternicul termoșemineu pe lemne!

Păreri PEFOC - meșterii sibieni ne prezintă puternicul termoșemineu pe lemne!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dacă locuiești la casă și ți-ai dorit dintotdeauna să îți petreci iarna la gura unui șemineu spectaculos, specialiștii ne vin în ajutor cu o serie de informații și recomandări utile. Pornind de la rustica soba pe lemne, piața sistemelor de încălzire s-a dezvoltat semnificativ în ultimele decenii, astfel că poți alege dintr-o gamă variată de modele la prețuri accesibile.

Însă, pentru a beneficia de confortul termic oferit de un astfel de dispozitiv este important să colaborezi cu un producător consacrat. Grație expertizei dobândite în urma a mii de proiecte livrate cu succes, membrii echipei PEFOC te pot ajuta cu personalizarea șemineului tău în funcție de necesități, ocupându-se în același timp, de tot ceea ce înseamnă consiliere, montaj și întreținere.

Cele mai noi modele de termoșemineu sunt atât de performante, încât au capacitatea de a suplini necesarul de căldură pentru mai multe camere din locuință, și nu doar pentru încăperea unde urmează să fie montate. Un șemineu poate fi proiectat special pentru a încălzi uniform mai multe spații din casa ta - așa a început construcția termoșemineelor cu randament caloric superior.

Pe lângă încălzirea locuinței, un termosemineu pe lemne poate fi utilizat de asemenea pentru necesarul de apă caldă. PEFOC îți stă la dispoziție cu focare puternice care pot fi racordate la sistemul termic centralizat pentru a încălzi apa menajeră. Așadar, cu un astfel de dispozitiv te poți bucura de căldură și apă caldă pe toată perioada rece din an. Totuși, vei avea nevoie de câteva componente suplimentare, printre care o pompă, filtre speciale, dar și accesorii responsabile de siguranța și controlul sistemului. Pentru o funcționare optimă, este obligatorie respectarea proiectului întocmit de către specialiști și a legislației în vigoare.

O altă componentă esențială este coșul de fum. Acesta evacuează noxele generate de arderea combustibilului și trebuie instalat de către un specialist cu experiență. De asemenea, se va alege un diametru corespunzător și o înălțime adecvată pentru o ventilație în parametri optimi. În cazul în care se improvizează racordarea  sau se utilizează materiale nepotrivite, focarul nu va oferi randament maxim. În plus, există riscul de incendiu, ceea ce îți poate pune în pericol atât familia, cât și casa.

Dacă vrei să pornești construcția unui șemineu, trebuie să știi că focarul este prima componentă la care trebuie să te gândești. Specializați în soluții de încălzire, meșterii sibieni te vor îndruma să alegi produsul de care ai nevoie, ținând cont de puterea focarului, vechimea locuinței, materialele folosite la construcția acesteia, eficiența energetică și altele.

Nu uita să iei în considerare și cantitatea de apă pe care dorești să o încălzești. Astfel, puterea termoșemineului va fi aleasă ținând cont, atât de încălzirea apei, cât și de încălzirea locuinței. Focarul ales trebuie să fie racordat corespunzător la coșul de fum, dar și la sistemul central de încălzire al locuinței.

Așadar, pentru a beneficia de toate avantajele unui termoșemineu, îți recomandăm să ceri ajutorul unei firme specializate. Aceasta se va ocupa de selecția principalelor componente, dar și de montajul acestora. PEFOC este o firmă de încredere cu sediul central la Sibiu și parteneri afiliați pe întreg teritoriul țării.

Începând de la șemineele clasice pe lemne, pe gaz, sobe rustice sau modelele de semineu decorativ pentru apartament, toate produsele disponibile și în magazinul online www.pefoc.ro, respectă standardele de siguranță și confort la prețuri ce satisfac nevoile oricărui client. În plus, livrarea produselor voluminoase este gratuită și promptă, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii.

Citit 395 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00