Prin ce se deosebește sistemul Fast and Fixed de tratamentul clasic cu implanturi?

Prin ce se deosebește sistemul Fast and Fixed de tratamentul clasic cu implanturi?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În prezent, toți pacienții pot beneficia de un tratament modern de refacere a danturii. Indiferent de complexitatea cazului, medicii specialiști pot găsi soluții pentru a restaura dantura.

Unul dintre cele mai căutate tratamente din prezent este cel Fast and Fixed. Acesta le aduce numeroase beneficii utilizatorilor, fiind realizat cu ajutorul unor tehnici de ultimă generație, de către firma germană Bredent. Sistemul a fost dezvoltat după mulți ani de cercetare, din dorința de a le oferi pacienților edentați complet posibilitatea de a obține rapid o dantură completă, funcțională, care să aibă și un aspect impecabil, natural.

Cine poate apela la tratamentul Fast and Fixed?

La acest tratament apelează pacienții care și-au pierdut toți dinții, poartă o proteză mobilă și își doresc o dantură fixă sau suferă de boala parodontală și sunt pe cale să rămână fără dantură. Cei care vor să beneficieze de acest tratament trebuie să realizeze câteva investigații medicale cerute de către medicii specialiști, care arată dacă sunt apți sau nu pentru inserarea acestui sistem de implanturi.

Care sunt particularitățile acestui tratament?

Despre tratamentul clasic cu implanturi probabil că ai aflat deja mai multe detalii, însă trebuie să știi prin ce se deosebește sistemul Fast and Fixed. Acesta le oferă pacienților câteva avantaje unice, principalul fiind obținerea dinților ficși în doar 24 de ore de la intervenție. Toate intervențiile au loc în aceeași zi, iar pacienții pot avea rapid o dantură impecabilă, fără să mai fie necesar să aștepte câteva luni după inserarea implanturilor, așa cum se întâmplă în cazul tratamentului clasic.

Mai puține implanturi inserate

Un alt avantaj al acestui sistem revoluționar este faptul că folosește un număr mai mic de implanturi dentare. Mai exact, medicii inserează 4 implanturi în mandibulă și 6 în maxilar, în loc de 8-10 implanturi pe fiecare arcadă, așa cum este necesar dacă optează pentru tratamentul clasic.

 

Fără intervenții de adiție de os și sinus lift

Tratamentul Fast and Fixed utilizează într-un mod eficient osul pacientului, iar astfel se elimină necesitatea intervențiilor de adiție de os și sinus lifting-ul. Pacienții care și-au pierdut dinții în urmă cu mult timp, iar o parte din osul lor s-a resorbit, nu mai trebuie să treacă prin aceste proceduri.

Costuri mai mici

Mulți pacienți amână refacerea danturii cu ajutorul implanturilor dentare din cauza costurilor ridicate. Din fericire, prețul acestui sistem este mult mai mic decât al celui clasic, oferindu-le pacienților posibilitatea de a se bucura de o dantură funcțională și plăcută din punct de vedere estetic la costuri reduse.

Acest sistem are un preț mai avantajos, deoarece folosește un număr mai mic de incizii și de implanturi și elimină necesitatea unor intervenții suplimentare. Rezultatele obținute în urma tratamentului sunt uimitoare, iar pacienții au posibilitatea de a achita costul total și în rate, dacă această metodă de plată îi avantajează mai mult.

O stabilitate mai mare

Datorită faptului că au un design inovativ, diferit față de modelele clasice, implanturile dentare Fast & Fixed oferă o stabilitate mai mare. Ele sunt mai lungi și se inserează în poziție oblică, fapt care permite susținerea unor forțe masticatorii mari.

Acestea sunt avantajele unice pe care le oferă sistemul Fast and Fixed. Dacă vrei să te bucuri de ele, apelează la o clinică de top, așa cum este Dental Excellence.

(P)

Citit 400 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00