Unde se oprește curentul electric în Galați

Unde se oprește curentul electric în Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) continuă lucrările la rețelele din municipiul Galați și din județ. De luni, sunt anunțate noi întreruperi ale furnizării energiei electrice, cu durate ce pot varia de la câteva minute până la maximum 8 ore.

Luni, 16 octombrie, curentul se va opri în Tecuci, pe strada Transilvaniei, și în satul Priponeștii de Sus.

Marți, 17 octombrie, sunt anunțate întreruperi în cartierul Țiglina II, pe strada Constructorilor. Vor fi afectați consumatorii de la blocurile C7, C8, E3, G4 și H4, complexul Frigorex și patiseria Vivant. Tot marți, se lucrează în Sat Costi, zona dintre străzile Mierlei, Pelicanului și Lebedei.

Miercuri, 18 octombrie, noi lucrări în municipiul Galați, în Micro 17, pe strada Oltului. Consumatorii afectați vor fi cei de la blocurile C13, C14, C15, L12 și L13, complexul Penny Market și două puncte de lucru ale Calorgal. Tot miercuri, sunt lucrări la rețeaua electrică din satul Liești.

Joi este "pauză", iar vineri, 20 octombrie, lucrările îi vor afecta pe consumatorii din satul Piscu Corbului (Nicorești) și din Tecuci - străzile Ghica Vodă, Depoului, Plevnei și Plutonier Bogdan.

Citit 5809 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2023 11:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.