Autoutilitară furată, găsită cu ajutorul aplicației e-Dac

Autoutilitară furată, găsită cu ajutorul aplicației e-Dac
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră de la Galați au indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor o autoutilitară care figura în bazele de date ca fiind furată din Spania.

Astfel, pe 18 iunie, polițiștii din cadrul Sectorului Galați au oprit în trafic, la intrarea în municipiul Galați, în zona Port Bazinul Nou, o autoutilitară. Oamenii legii au verificat mijlocul de transport în aplicația e-Dac, după seria de caroserie, și au constatat că există o alertă pentru "Furt auto", autoutilitara fiind căutată pentru confiscare, semnalarea fiind introdusă de autoritățile din Spania. Cu această ocazie, șoferul, un cetățean român în vârstă de 58 de ani, a declarat că mijlocul de transport aparține unei societăți comerciale la care este angajat și că nu are cunoștință despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 7.500 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Citit 2062 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.