Unde vor avea loc evenimente de Dragobete

Unde vor avea loc evenimente de Dragobete
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dragobetele este celebrat pe 24 februarie și reprezintă sărbătoarea românească a iubirii, pe care cei mai mulți dintre noi o petrec alături de persoana iubită.

În trecut, în lumea satului, era o sărbătoare în care tinerii se adunau, un prilej de a-şi face publică iubirea sau de a lega noi relaţii, iar acum este motiv de petreceri cu artiști invitați. Dacă vreți să vă bucurați de Dragobete, la Galați sau în alte orașe din țară, precum București, Piatra Neamț, Suceava și Cluj-Napoca, iată câteva opțiuni găsite de noi.

Pe 24 februariela Suceava, începând cu ora 20,30, NGR Club House organizează Dragobete Night, alături de D’Jurj și intrarea costă 20 de lei.

În Capitală, tot pe 24 februarie, are loc concertul trupei Publika la The Pub, în Sectorul 3, începând cu ora 20,30. Până pe 23 februarie, biletul se poate lua cu 40 de lei, iar în ziua evenimentului, cu 50 de lei.

La Galați, petrecerea va avea loc pe 24 februarie și se va numi „De Dragobete, iubește și petrece românește!”, un spectacol susținut de Doinița Fluturu, alături de formația Tomis Junior, la Restaurantul Casa Românească, începând cu ora 20,00. 

Sărbătoarea dragostei la români va fi celebrată și la Piatra Neamț, la Centrul de Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, prin organizarea, tot pe 24 februarie, a concertului  “Drag de Dragobete”, susținut de Ansamblul folcloric „Floricica de munte”, avându-l drept invitat special pe Fuego.

La Cluj-Napoca, tot cu ocazia sărbătorii de Dragobete, dar pe 25 februarie, va avea loc concertul lui Ștefan Bănică, organizat de Wonderland Cluj Resort, la sala Grande Vista, de la ora 19,00.

Citit 6502 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2023 09:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.