Biblioteca "V.A. Urechia" revine la programul extins cu publicul

Biblioteca "V.A. Urechia" revine la programul extins cu publicul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De luni, 4 septembrie 2023, Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" revine la programul extins cu publicul. Astfel, atât la sediul central (strada Mihai Bravu nr. 16), cât și la Filiala nr. 1 (Țiglina I, incinta Clubului Liberty, lângă Orășelul Copiilor) și Filiala nr. 2 (Micro 40, fostul Liceu Metalurgic), programul va fi următorul: de luni până vineri, între orele 9.00-19.00; duminică, între orele 9.00-13.00.

Totodată, având în vedere reabilitarea energetică a sediului central, investiție care va începe în viitorul apropiat, serviciile multimedia și internet vor fi suspendate pentru public începând cu data de 4 septembrie 2023. Aceste servicii vor fi continuate la cele două filiale ale bibliotecii, inclusiv amplul program "Servicii în sprijinul comunității", prin intermediul căruia gălățenii sunt învățați și ajutați să facă plăți online și alte operațiuni utile în viața de zi cu zi.

În acelaşi timp, serviciile de împrumut la domiciliu și sălile de lectură vor fi în continuare accesibile gălățenilor la sediul central, optându-se doar pentru varianta restrângerii activității. Pe măsură ce lucrările de reabilitare vor avansa, se vor impune și alte măsuri de restrângere a activității, despre care vor fi oferite informaţii la momentul oportun.

Citit 1042 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2023 08:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.