O nouă ediţie "Noaptea în bibliotecă", la Galați

O nouă ediţie "Noaptea în bibliotecă", la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" îi invită pe gălățeni să își petreacă seara de vineri, 29 septembrie, la bibliotecă, unde se va organiza o nouă ediție a evenimentului "Noaptea în bibliotecă, la Galați", manifestare care, în ultimii ani, s-a bucurat de un real succes și a atras numeroși gălățeni.

Având în vedere lucrările de reabilitare începute la sediul central, toate activitățile culturale se vor desfășura la cele două filiale ale bibliotecii, Filiala nr. 1 "Costache Negri" - cartier Țiglina 1, în incinta Clubului "Liberty", respectiv Filiala nr. 2 "Paul Păltănea" - cartier Micro 40, în incinta fostului Liceu Metalurgic, în intervalul orar 16.00 - 24.00.

Anul acesta, la "Noaptea în bibliotecă, la Galați", copiii se vor bucura de o atenție specială, fiindu-le dedicate câteva ore pline de activități plăcute și de antren, de la ateliere de lectură, lansări de carte, muzică în aer liber, la șezătoare, premieri și dezbateri literare. Programul va mai cuprinde vizionări de film, premierea voluntarilor bibliotecii, premierea participanților la concursul "European Heritage Makers" și multe alte surprize. Nu va lipsi nici muzica, pe care în acest an o vor aduce elevii Școlii de Canto "Vital Music", sub bagheta Doinei Cecoi.

În acelaşi timp, serviciile pentru public vor fi asigurate pe toată durata evenimentului.

Citit 744 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.