"Explorări" de Theodor Romilă, deschisă până pe 12 mai

"Explorări" de Theodor Romilă, deschisă până pe 12 mai
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Explorări", o expoziţie absolut fascinantă, sub semnătura artistului Theodor Romilă din Turda, vă așteaptă încă la Muzeul de Artă Vizuală. Expoziţia ar fi trebuit să se încheie, dar timpul de vizitare a fost prelungit până pe 12 mai, pentru a le permite tuturor gălăţenilor interesaţi să o viziteze, înainte şi după sărbătorile pascale, un moment potrivit, mai ales ţinând cont de tematica abordată.

Lucrările de grafică ale tânărului artist sunt tot atâtea daruri de suflet pe care le oferă lumii, acestea fiind nu doar mărturii ale talentului său plastic, ci şi teme de meditaţie, pe care autorul le trăieşte şi ni le transmite, laolaltă cu mesaje în detalii ascunse, pe care le veţi descoperi cu ajutorul curatorului Ada Simona Biriş şi al personalului muzeului.

Mergeţi să descoperiţi un artist pe care ne bucurăm că îl putem găzdui la mal de Dunăre şi despre realizările căruia, cu siguranţă, vom mai auzi.

Citit 672 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 17:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro