Un șofer beat a făcut accident și s-a ”transformat” în pieton

Un șofer beat a făcut accident și s-a ”transformat” în pieton
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Drăgănești, este cercetat penal și va fi atent monitorizat de poliție în următoarele două luni după ce, băut fiind, a accidentat o femeie și a fugit de la locul faptei

Accidentul s-a petrecut pe DN 25, la intersecția cu un drum comunal din Drăgănești. Bărbatul aflat la volan ar fi vrut să vireze de pe șoseaua națională pe cea secundară, numai că a acroșat o femeie de 39 de ani, care se deplasa pe carosabil. În urma impactului, șoferul a fugit acasă și a lăsat mașina, după care s-a întors, ca pieton, la locul evenimentului. Polițiștii care l-au identificat la fața locului au stabilit că acesta avusese motive foarte serioase să părăsească locul accidentului, încercând astfel să scape de acuzația de conducere sub influența alcoolului. 

”După producerea accidentului, conducătorul auto ar fi plecat cu autoturismul de la fața locului, pe care l-ar fi dus în curtea locuinței sale și s-ar fi întors la fața locului fără mașină, așteptând sosirea echipajelor de poliție. Rezultatul testării bărbatului cu aparatul etilotest a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea sau ștergerea urmelor accidentului. Anchetatorii au decis să îl plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Citit 1676 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Mai 2024 13:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro