Regina Danemarcei, șocată de „privirea rece” a lui Putin

Regina Danemarcei, șocată de „privirea rece” a lui Putin
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Regina Margareta a II-a a Danemarcei s-a întâlnit cu zeci de lideri din toată lumea, de-a lungul celor 51 de ani de când a devenit suverană, dar spune că nu va uita niciodată întâlnirea cu președintele rus Vladimir Putin, a relatat vineri dpa.

Regina, în vârstă acum de 82 de ani, l-a întâlnit pe Putin în 2011, în timpul unei vizite de stat în Rusia, şi în 2014, la comemorarea a 70 de ani de la debarcarea aliaţilor din Normandia în Al Doilea Război Mondial. Într-un interviu acordat săptămânalului danez Weekendavisen, publicat vineri, Margareta a II-a mărturisește că s-a gândit că Putin nu este un om plăcut şi că a fost frapată în special de o anumită trăsătură a acestuia. "N-am mai văzut ochi atât de reci în viața mea", a spus regina.

Suverana daneză a mai declarat pentru aceeaşi publicaţie că urmăreşte îndeaproape ştirile despre Ucraina şi că a fost uluită de rezilienţa ucrainenilor. Ea l-a descris pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "omul potrivit în momentul potrivit" şi a salutat răspunsul Europei. "Putin credea că poate destrăma întreaga Europă, dar ne-a făcut să ne solidarizăm", a spus regina.

Citit 531 ori Ultima modificare Vineri, 17 Februarie 2023 15:38

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de eu
    Vineri, 17 Februarie 2023 17:18
    89.39.81.***
    putin e un actor. privirea e studiata, ca si mimica fetei. asta inseamna ca se teme si vrea sa para ceva ce nu este....
    0
    0
  • postat de Putin este înghesuit grav
    Vineri, 17 Februarie 2023 16:29
    109.166.137.***
    Privirea rece a lui Putin este reflectată în totala dezamăgite a lui, față de ce am fost și ce-am ajuns, de la măreața URSS, la actuala Fed, Rusă, Putin trăind acele vremuri în ascensiunea lui la putere, de la Berlin, azi, la Kremlin, conform zicalei, ce-am fost și ce-am ajuns, URSS-ul fiind cea mai
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.