Șeful Statului Major al SUA, amenințat cu moartea de Trump

Șeful Statului Major al SUA, amenințat cu moartea de Trump
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Generalul Mark Milley, şeful Statului Major Interarme al SUA, aflat la sfârşit de mandat, a afirmat că va lua măsuri pentru a-şi proteja familia, după ce fostul preşedinte Donald Trump l-a acuzat de complicitate cu China, pasibilă în trecut de pedeapsa cu moartea, transmite Reuters.

Trump a criticat săptămâna trecută modul în care Milley a gestionat retragerea trupelor americane din Afganistan în 2020 şi a adăugat, fără a aduce dovezi, că generalul "s-a dovedit a fi o catastrofă Woke (n. red. - literal "trezit"; termen încetăţenit în limbajul politic actual cu sensul de "conştient" de prejudiciile şi inechităţile cu care se confruntă diferite minorităţi)". Mesajul din 22 septembrie în reţeaua Truth Social, fondată de Trump, continuă cu aprecierea că faptele de care este acuzat Milley sunt "atât de flagrante încât, în vremuri trecute, pedeapsa ar fi fost MOARTEA!".

Întrebat despre comentariile respective, în cadrul unui interviu CBS, generalul Milley a răspuns că a luat "măsuri de siguranţă corespunzătoare".

Citit 376 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2023 16:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.