Cancelarul Olaf Scholz, Covid cu repetiție

Cancelarul Olaf Scholz, Covid cu repetiție
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cancelarul german Olaf Scholz a anunţat luni că a făcut COVID-19 şi că în zilele următoare va lucra de la distanţă, informează DPA. ''În mod clar, aceasta nu este o surpriză plăcută'', a postat Scholz, pe platforma X (fosta Twitter). ''Cu câteva simptome, contez pe o formă uşoară şi pentru moment lucrez doar de la birou'', a adăugat şeful Executivului german.

În vârstă de 65 de ani, Olaf Scholz participă la şedinţele guvernamentale prin videoconferinţă, a declarat purtătorul său de cuvânt, Steffen Hebestreit. Cancelarul german a contramandat întâlnirile publice programate luni şi marţi. O vizită a premierului slovac Robert Fico, prevăzută pentru marţi, a fost anulată, a precizat Hebestreit.

La finalul lunii septembrie 2022, cancelarul german Olaf Scholz a fost testat pozitiv la COVID-19, la revenirea dintr-un turneu în Orientul Mijlociu. Cu acea ocazie, Olaf Scholz a fost plasat în izolare în apartamentul său de la cancelaria germană, iar timp de câteva zile întâlnirile sale au fost asigurate prin videoconferinţă.

Citit 406 ori Ultima modificare Luni, 18 Decembrie 2023 15:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.