Israelul a atacat poziții Hezbollah din Liban

Israelul a atacat poziții Hezbollah din Liban
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Armata israeliană a informat luni că a tras din nou asupra mai multor ţinte Hezbollah din Libanul vecin, potrivit DPA. Avioane de luptă ale forţelor aeriene au atacat o instalaţie militară de lângă Marwahin, în sudul Libanului, şi un lansator de rachete în altă parte la graniţă, a anunţat armata. O dronă şi un elicopter israeliene au atacat, de asemenea, poziţii de unde Israelul a fost atacat, au adăugat forţele armate.

Hezbollah, aliat cu organizaţia teroristă islamistă palestiniană Hamas şi Iranul, şi forţele israeliene au făcut schimb de focuri în mod repetat, în ultimele zile.

În războiul în desfăşurare din Gaza, declanşat ca urmare a atacurilor Hamas din 7 octombrie anul trecut, miniştri de Externe, cum ar fi secretarul de stat american Antony Blinken, se tem de o extindere în alte părţi ale regiunii. Blinken, la fel ca ministrul de Externe german Annalena Baerbock, se află în prezent în Orientul Mijlociu şi vizitează mai multe state pentru a discuta despre situaţia legată de conflict.

Citit 325 ori Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2024 16:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.