Madonna, show istoric pe plaja Copacabana

Madonna, show istoric pe plaja Copacabana
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Regina muzicii pop a făcut un show istoric sâmbătă, în Brazilia, în fața a 1,6 milioane de oameni, pe plaja Copacabana. Spectacolul gratuit a marcat finalul turneului „The Celebration Tour”, în cinstea celor 40 de ani de carieră, iar Madonna a stabilit recordul de cea mai mare audiență la un concert al unui artist din istorie, conform Rolling Stone AU/NZ.

Plaja Copacabana s-a transformat într-un imens ring de dans pentru concertul vedetei pop, care și-a încheiat turneul mondial. „Iată-ne în cel mai frumos loc din lume", a spus Madonna, în vârstă de 65 de ani, în fața mulțimii.

Se estimează că aeroportul orașului a avut aproximativ 170 de zboruri suplimentare, deoarece fanii au sosit din întreaga lume. Unele persoane au urmărit concertul din apartamentele sau hotelurile luminate cu vedere spre plajă, în timp ce altele priveau de pe bărci cu motor și bărci cu pânze ancorate în apropiere.

Oficialii orașului, aflați în alertă maximă după ce un tânăr fan brazilian a murit anul trecut la un concert al lui Taylor Swift din cauza căldurii, au ordonat pompierilor să pulverizare apă înainte de concert. De asemenea, a fost distribuită gratuit apă potabilă, în timp ce temperaturile au fost de aproximativ 27 de grade Celsius.

Cântăreața a oferit un spectacol amețitor, interpretând piese clasice de la „Like a Virgin” la ”Like a Prayer” și trecând prin zeci de decoruri și schimbări de costume. Flancată de ecrane gigantice, ea a început spectacolul cu hitul său din 1998, „Nothing Really Matters”, stârnind aplauze uriașe din partea mulțimii.

Spectacolul, pe care site-ul oficial al Madonnei l-a descris ca fiind cel mai mare din cariera sa de 40 de ani, a marcat ultima oprire din turneul „Celebration”.

Oficialii orașului au estimat că spectacolul „va injecta” până la 293 de milioane de reali (46 de milioane de lire sterline) în economia locală.

Citit 230 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2024 15:10

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro