Aşa arată convenţiile de plată pe care Calorgal le va încheia cu gălăţenii!
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Aşa arată convenţiile de plată pe care Calorgal le va încheia cu gălăţenii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acestea se încheie în trei exemplare


Calorgal, operatorul care va prelua la 1 februarie de la falimentara Apaterm activitatea de distribuţie a apei calde şi a căldurii către consumatorii din municipiul Galaţi, a început, ieri, să le distribuie asociaţiilor de proprietari contractele pe care le va semna cu acestea. Contractele stipulează condiţiile de furnizare, facturare şi restricţionare a serviciilor şi trebuie semnate de toate cele aproape 700 de asociaţii din oraş până la data la care Calorgal îşi va începe activitatea – 1 februarie.

Odată cu contractele trimise asociaţiilor de proprietari, Calorgal distribuie şi convenţiile de plată pe care le va încheia cu fiecare proprietar în parte, dintre cei peste 70.000 racordaţi la sistemul centralizat de încălzire. Convenţiile vor fi încheiate în trei exemplare. “Convenţiile de facturare individuală vor fi completate de proprietarul apartamentului şi vor fi semnate de acesta, de reprezentantul asociaţiei de proprietari şi de reprezentantul Calorgal”, a explicat directorul interimar al societăţii, Mircea Ispas, precizând că ele vor putea fi semnate inclusiv în februarie.

O premieră pentru Galaţi, convenţia îi va permite Calorgal să emită facturi individual, adică pe apartament, şi să aplice restricţii individual în caz de neplată. Încheiată pe durată nedeterminată, convenţia prevede, între altele, obligaţia proprietarului de a permite accesul în locuinţă a lucrătorilor Calorgal pentru efectuarea blindării în caz de neplată a facturii. Documentul stipulează, de asemenea, că neachitarea consumului de apă caldă şi căldură atrage după sine restricţionarea sau chiar sistarea furnizării de servicii şi acţionarea în instanţă a consumatorului.

Convenţia de plată poate fi studiată integral mai jos (dacă nu o vedeţi daţi refresh la articol; din cauza dimensiunii mari a fişierului, uneori placa video a computerului dumneavoastră îl încarcă mai greu).

 

 

Citit 11694 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2013 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.