ECOSAL încă strânge zăpada de pe străzi, la o lună de la ninsoare... (VIDEO&FOTO)
Foto: Foto Mihai Angheluţă

ECOSAL încă strânge zăpada de pe străzi, la o lună de la ninsoare... (VIDEO&FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agitaţie mare duminică, 25 ianuarie, pe străzile principale din cartierul Dunărea. Utilaje ale ECOSAL, asistate de autocamioane cu benă de gunoi şi un tractor cu remorcă, spărgeau şi adunau movilele de zăpadă adunată după ninsoarea de anul trecut, din 29 decembrie.

În ciuda faptului că firmele angajate pentru deszăpezirea din iarna 2014-2015 nu şi-au mai făcut apariţia să cureţe resturile de nămeţi, serviciul de salubritate al Primăriei nu a ţinut cont de ziua nelucrătoare şi a redat circulaţiei toată banda 1 a străzii Stadionului, pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu Brăilei şi cea cu Oţelarilor.

                                                                                                                            Video Mihai Angheluţă

Doar Ecosal va încasa?

În zilele precedente, tot utilaje ale ECOSAL au putut fi observate acţionând pe străzile Gheorghe Asachi, Prelungirea Brăilei şi Siderurgiştilor, redând traficului porţiunile în care zăpada fusese depozitată în decursul deszăpezirii în etape. Problema celor de la salubritate a ținut însă de utilaje, fiind nevoiți să se descurce cu ce au și ei, respectiv cu autogunoierele ale căror containere păreau depășite de greutatea specifică a zăpezii.

Fiind duminică, directorul serviciului Primăriei, Ionuţ Pucheanu, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere vizavi de suplinirea firmelor contractoare. Am fi vrut să ştim şi noi de ce face ECOSAL ceea ce ar fi trebuit să facă firmele plătite pentru deszăpezire. Or fi spus termenii contractului că utilajele închiriate de la firme şi-au terminat treaba, în ciuda realităţii evidente pe străzile Galaţiului?

 

Citeşte şi: ABSURD DE GALAŢI/ Nu mai suntem oraşul roşu. Galaţiul e cenuşiu-maroniu! (FOTO)

Citit 1802 ori Ultima modificare Luni, 26 Ianuarie 2015 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.