Maestrul Cîrstoiu a descoperit Metroul lui Columb

Maestrul Cîrstoiu a descoperit Metroul lui Columb
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* E campanie electorală. E un truism, pe care-l poți rosti oricând, fără să fii acuzat de dezinformare sau exagerare.

Șeful PNL, Nicolae Ciucă, "le cere liberalilor să vorbească puțin și să facă mult." În afară de bănuiala că, făcând mult, liberalii vor să-l impresioneze pe medicul responsabil cu digestia, aș vrea să remarc profesionalismul de care dă dovadă Ciucă, unul dintre cei mai apreciați oratori ai politicii românești. Așa de frumos vorbește Nicolae Ciucă, încât logopezii îl alintă "Ăăă, Nicolae ăăă Ciucă, ăăă". Ăăămi cer scuze la domni polițiști de la Poliția Onomatopeelor!

* Joe Biden a anunțat că un japonez va fi primul astronaut neamerican care va pune piciorul pe Lună. Venind din gura lui Biden, declarația e cel puțin haioasă. Nu m-ar mira ca președintele SUA să fi vrut să-l compătimească pe neamerican, care, spun sursele noastre, ar avea platfus în formă continuată. De asemenea, vreau să remarc că, în anul în care un neamerican va pune piciorul pe Lună, echipa de fotbal Oțelul Galați a eliminat din Cupa României echipa lui Nemititelu, adică Craiova lui Rotaru.

* Potrivit celui mai nou studiu de piață realizat de crescătorii de drojdie de bere din Buzău, locuitorii acestei localități trăiesc cu deplina convingere că Marcel Ciolacu este inventatorul covrigului care umblă cu pâini în coadă.

* Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a fost acuzat de incompatibilitate. În replică, maestrul Cîrstoiu a spus: "Ce frumoase ar fi campaniile electorale, dacă nu ar fi murdare."

În pofida aparențelor, omul are dreptate, pe undeva. Profit de prilej, pentru a emite și eu niscaiva panseuri și truisme:

- Cât de imaculate ar fi plicurile albe de hârtie care se vând în librării, dacă oamenii nu le-ar umple cu bani, pentru a fi băgate în buzunarele halatelor medicale.

- Cât de înalt ar fi Emil Boc, dacă îndrăgitul cantautor Adrian Copilul Minune ar cânta "Pinguinul" pe aproximativ două voci.

- Și, nu în ultimul rând, cât de bogată ar fi România, dacă sărăciile astea de politicieni nu s-ar încăpățâna s-o facă și prosperă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1335 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 11:55

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Vineri, 12 Aprilie 2024 12:23
    95.76.32.***
    :În 1986 nu erau negri (decât la cămine), oamenii de atunci se uită la „video„ ...Doame, costa un video, cât o mașină sau doua apartamente în Mazepa..stai liniștit prietene, noi suntem colonei T.R.
    1
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro