Oţelul - punct ochit, punct lovit

Oţelul - punct ochit, punct lovit
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Oțelul a reușit să rămână neînvinsă de șase jocuri oficiale la rând, după ce a salvat o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Voluntari. În meciul din play-out, era important mai mult ca moral pentru gălățeni să nu piardă, în perspectiva partidei din "Cupa României", cu "U" Cluj. Golul egalizator al gălățenilor a fost reușit de Lameira (min. 90+4), dar Oţelul a trecut, prin Pop (min. 90+6), chiar pe lângă șansa de a câștiga meciul de la Voluntari.

Prima repriză este de uitat, timp în care gazdele au reușit să treacă în avantaj, dar Dorinel Munteanu a reglat rapid lucrurile după pauză. "Am câștigat un punct mai mult decât meritat. Am avut o primă repriză foarte slabă, n-am fost agresivi. După pauză, am făcut câteva înlocuiri și s-a schimbat jocul. Am avut ocazii. Cred că rezultatul este echitabil, chiar dacă au fost câteva faze controversate, pe care nu vreau să le comentez. Mă bucur pentru echipă, jucătorii au înțeles că potențialul fizic este destul pentru ceea ce vrem noi. Am jucat patru sau cinci meciuri în două săptămâni. Avem timp să ne refacem pentru meciul din semifinala «Cupei României». Toți jucătorii care au intrat au dat un plus de rapiditate jocului, au ajutat echipa", a spus Munteanu, la finalul partidei.

Cu acest rezultat de egalitate, Oțelul o ține la distanță pe FC Voluntari și este tot mai aproape de confirmarea matematică a evitării retrogradării. Mai mult, gălățenii se află peste "U" Cluj în clasamentul de play-out, unica adversară rămasă în luptă pentru barajul de Conference League.

Citit 4145 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 19:08

1 comentariu

  • postat de Otelul Galați, Strajerii Moldovei!
    Luni, 15 Aprilie 2024 13:43
    86.120.189.***
    Hai Oțelul! Ne trebuie Cupa României! Lipsește din vitrina! Doamne ajuta sa putem fi concentrați 100% cu U Cluj! Altfel n-am emotii!
    1
    11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro