UPDATE / Fetele de la PHOENIX au câştigat la Timişoara în Cupa României şi s-au CALIFICAT in sferturi

UPDATE / Fetele de la PHOENIX au câştigat la Timişoara în Cupa României şi s-au CALIFICAT in sferturi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Phoenix se califică în premieră în sferturile de finală ale Cupei României. În ultimul meci din "optimi", surpriza, mai ales prin proporţiile scorului: Sepsi Sf. Gheorghe - CSM Târgovişte 86-60!!! În tur câştigase echipa din Târgovişte la 13 puncte diferenţă, deţinătoarea titlului de campioană a fost eliminată. Phoenix se califică din postura de cea mai bună pierzătoare din optimi, la cea mai mică diferenţă la scorul general (4 puncte).

În sferturile de finală, Phoenix va juca cu echipa vicecampioană, Univ. ICIM Arad. Meciul tur va avea loc la Arad, pe 29 noiembrie, iar returul, la Galaţi, pe 3 decembrie.


 

Echipa de baschet feminin Phoenix Galaţi a învins, miercuri seară, în deplasare, formaţia BCM Tymes Timişoara cu scorul de 66-58, în meci retur din prima fază a "Cupei României". În prima manşă, fără trei dintre cele patru americance din lot, Phoenix a pierdut cu 55-67. La scorul general de 121-125, Phoenix are şanse de calificare din postura de cea mai bună dintre echipele învinse în dublă manşă.

Citit 1051 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.